Descriere
Importul nostru exclusiv pentru piata din Romania!
PROMO: termen de val. 01.02.23
Această făină conține o cantitate considerabilă de tărâțe și germeni de grâu! Germenul de grâu, fiind partea din bobul din care se naște și crește planta, este un concentrat real de nutrienți care au proprietăți benefice foarte utile organismului nostru: aminoacizi, săruri minerale, vitamine B, omega 3 și omega 6. Această făină este potrivită pentru orice tip de producție internă: pâine, înfășurare și tigelă, pizza, coajă dulce și savuroasă, dar și prăjituri, gogoși, torturi, brioșe și clătite.
Utilizări: pâine, pizza, împachetări și tigelă, coajă dulce și savuroasă, prăjituri, gogoși, torturi, brioșe și clătite
100% grâu din Emilia Romagna
AVERAGE PRODUCT CHARACTERISTIC VALUES
PRODUCT HUMIDITY % 14
ASH % 1,50
PROTEIN % 15
HAGBERG INDEX (FN) 300
WET GLUTEN 35
ALVEOGRAMMA
W 200/220
P/L 0,70/0,80
FARINOGRAMMA
ABSORPTION % 57
STABILITY (MIN) 10
F.Q.N. 120
Microbiological
characteristics
MICRORGANISMS AT 30°C < 100.000 Ufc/g
MOLDS < 5.000 Ufc/g
YEASTS < 5.000 Ufc/g
COLIFORMS < 100 Ufc/g
E.COLI < 10 Ufc/g
POSITIVE COAGULASE STAPHYLOCOCCI < 10 Ufc/g
SALMONELLA SPP Absent in 25 g 25g
BACILLUS CEREUS <1000 Ufc/g
FILTH TEST
amendments, EC Reg. 396/2005
Packaging in 1 kg paper bags.
Shelf-life 10 months.
Storage Method In a cool and dry place.
Intended use In preparation for gastronomy. For baked goods. After coking.
Final consumers Everyone, expept people intolerant to gluten.
Allergens Gluten. It may contain traces of soy.
OGM Produced with non-OGM wheat.
Ionizing Radiation Absent.